Haluatko edustajaksi?

HALUATKO EDUSTAJAKSI?

Haemme sisustamista rakastavia ja yrittäjähenkisiä edustajia!

Omian edustajana astut ihanaan sisustustuotteiden maailmaan ja mikä  parasta pääset työskentelemään laadukkaiden kotimaisten tuotteiden parissa. Edustajanamme esittelet ja myyt kauniita kodin  käyttö-ja sisustustuotteita asiakkaiden kodeissa, työpaikoilla ja  tapahtumissa.

Tarjoamme osa-aikaisen työn sinulle joka haluat extraa tilipussin lisäksi tai olet vaikkapa vielä lasten kanssa kotona  hoitovpaalla. Valitset itse koska ja mihin aikaan työskentelet.

Meillä on valmis myynti- ja tuotekonsepti. Sinulla ei tarvitse olla  aiempaa myyntikokemusta vaan meille riittää, että olet yhtä innostunut  kuin me kauniista asioista ja esteettisyydestä. Toivomme, että  innostut kaikesta uudesta koko sydämelläsi ja tartut edustajan työhön yrittäjämäisellä otteella: sinulla on rohkeuttaa tarttua uusiin haasteisiin sydän ja mieli avoinna.  Edustajat lunastavat itselleen aloituspaketin, jonka jälkeen koulutamme myynnin ja  tuotteiden osalta. Meiltä saat valmiit materiaalit myynnin ja  markkinoinnin tueksi.

Meitä inspiroivat suuresti edustamiemme tuotteiden takana olevat  tarinat sekä tekijöiden intohimo omaan tekemiseensä. Kerro siis meille  oma tarinasi ja tule osaksi Omiakoti-porukkaa!

Jos työ kanssamme kiinnostaa laitathan vapaamuotoisen hakemuksen meille osoitteeseen rekry@omiakoti.fi