Kutsuvieraalle

KUTSUVIERAALLE

Tervetuloa viettämään ihana sisustuksen täyteinen ja kiireetön kutsuhetki ystäviesi seurassa. OmiaKoti -kutsuillamme pääset tutustumaan moniin ihaniin suomalaisiin sisustusalan yrityksiin ja tuotemerkkeihin. Emme siis esittelen sinulle vain yhden valmistajan tuotteita vaan tarjoamme upean kattauksen upeita suomalaisia tuotteita ja tekijöitä. Kotimaisten tekijöiden lisäksi meillä on mukana myös muutama ulkomainen brändi.

Voit tutustua kutsuilla esiteltäviin tuotteisiin hyvissä ajoin ennakkoon. Lataaa alta tuotekuvastomme ja tutustu valikoimaan kaikessa rauhassa. Jos olet estynyt etkä pääse kutsuille, mutta haluaisit silti tilata tuotteita onnistuu se helposti. Tee tällöin tilaus suoraan illan emännälle. Tuotteet maksetaan aina kutsuilla, joten voit sopia maksusta emännän kanssa ennakkoon tai olla meihin suoraan yhteydessä enen kutsuja info@omiakoti.fi.

     

 

JA PSST..

Kannattaa muistaa kutsuilla, että kun...

varaat kutsujen aikana edustajaltamme itsellesi omat kutsut saat omilla kutsuillasi huippuedun! Saat valita ilmaisen emännänlahjan lisäksi yhden normaali hintaisen tuotteen puoleen hintaan. Klikkaa auki tarjous.

 

tuote_