Sisustuskutsut

OMIAKOTI-SISUSTUSKUTSUT

Omia-sisustuskutsut on uudenlainen kotikutsukonsepti, joka tuo kotiisi liudan upeita  suomalaisia design- ja käyttötavaratuotteita. Suomalainen työ, suunnittelu ja design ovat meille kaikki kaikessa ja siksi haluamme tuoda ihmisten tietoisuuteen hienoja kotimaisia brändejä ja yrittäjiä. Kotimaisten merkkien lisäksi meillä on valikoimassamme myös eurooppalaisia tuotemerkkejä, kuten normann Copenhagen, eva solo ja Uashmama.

Haluamme osaltamme auttaa arkeasi ja jakaa piristystä oivaltavilla ja kauniilla yksityiskohdilla. Sellaisilla, joista itsekin nautimme. Koti on kuitenkin meille suomalaisille rentoutumisenja rauhoittumisen tyyssija, miksemme tekisi yhdessä siitä kaunista ja toimivaa.

Tuomme siis kotiisi sisustusliikkeen mustavalkoisella twistillä. Sinun tarvitsee vain kutsua koolle mukava porukka jolla vietätte kivan illan sisustuksen parissa. Toimitamme tilatut tuotteet n. viikon sisällä kutsuista ja tietysti muistamme myös illan emäntää hienoilla emännänlahjoilla.
Haluatko pitää kutsut?

Haluatko järjestää sisustuskutsut  kotona tai vaikkapa työpaikallasi? Meiltä emäntä saa valita kiitokseksi kutsujen järjestämisestä ihanan lahjan. Katso mitä vaihtoehtoja meillä on emännänlahjana.

Ota yhteyttä ja sovitaan ilta sisustuksen parissa!

 

KLIK KLIK tästä ja seuraa meitä instagramissa >>